Krijoni oazën tuaj të qetë dhe relaksuese. Me dhomat Tona të gjumit bëjeni dhomën tuaj një vend të përsosur për fillimin dhe mbarimin e çdo dite tuaj. Jepini shtëpisë tuaj një pamje dhe Stil të RI me MobileT Tona për dhoma të ditës. Shëndërroni dhomën në një vend perfekt për biseda familjare, zbavitje APO thjesht relaksuese. GloriaClearly divisé les zones fonctionnelles avec l`espace d`unité facilement accessible directement attribué garantissent un flux de travail efficace. L`espace cuisine est divisé en zones fonctionnelles. La péninsule de cuisine relie une partie de la cuisine avec une autre où entre il y a beaucoup d`espace dans les unités hautes pour stocker des articles et accueillir des appareils. Cette cuisine a un aspect élégant et sophistiqué à travers les façades minutieusement finies encadrées. Përmes DISA fotografive, UA rekomandojmë DISA zgjedhje interesante dhe Kreative për hapësirë MBI lavaman dhe sipërfaqe të Punës. Gacaferi utilise des portes laquées qui expriment leur élégance innée au complet dans la cuisine au moyen d`une vaste gamme d`options de couleur avec des finitions mates ou brillantes ainsi que des finitions spéciales “structurées” en couleurs métallisées. Adresa: magjistralja Pejë – deqan RR.

186/4 Pejë, Republika e Kosovës 30000 Tél: 039-433-180, (+ 377) 44-139-353, (+ 386) 49-300-838 këto janě sot Zgjedhjet më të shpeshta, ndërsa në esencë ATO Varen Vetëm nga idetë e atyre që rregullojnë, përkatësisht dëshira DHE Vizioni për një hapësirë të përkryer të kuzhinës. Un des plus grands avantages de choisir une marque bien connue comme Gacaferi est la certitude de la qualité de la cuisine, offerte aujourd`hui par la technologie, les matériaux et un processus industriel sophistiqué. Gacaferi accorde beaucoup d`attention au produit, afin que le consommateur soit satisfait; Ceci est mis en pratique à tous les niveaux de l`entreprise: conception, production, formation et contrôles, sélection minutieuse des fournisseurs et beaucoup plus. Megjithatë, Kur bëhet fjalë për zgjedhjen përfundimtare dhe vendimin për blerje, dilemat janě të shpeshta, transmeton telegrafi. Ne prodhojmë Dyer të hyrjes, Dyer për dhoma, dritare, kuzhina, paradhoma, dhoma gjumi, si dhe të gjitha prodhimet enteriere për shtëpi, Hotele, Restaurante ETJ. Me zgjedhjen gjithnjë e më të Madhe të tapetave, pllakave dhe qelqit të kalitur, shumë njerëz vendosin për kombinime të këtyre materialeve. Le të shërbejnë si frymëzim dhe IDE të freskëta. /Telegrafi/Krijo një zyrë të bukur dhe me Stil e CILA punon AQ sa Edhe Vet ju. MobileT Tona për zyrë kombinojnë stilin dhe funksionalitetin Duke krijuar një Ambient inspirues për punë. CILA ngjyrë të zgjidhet, CILA formë, CILA madhësi e pllakave? Kënaquni Duke qenë së bashku në dhomën e CILA është kuptimi dhe zemra e çdo shtëpije. Krijoni hapsirën dhe ambientin tuaj të ngrënjes një vend të veqant për Familjen dhe miqtë tuaj.

Vendi origjinal për përgatitje të ushqimit Mund të dekorohet me Liman të dimensioneve të mëdha, me mozaikë njëngjyrësh ose laramanë, si dhe me qelq të kalitur me ngjyrë. Ukaj është një Kompani prodhuse e përpunimit të drurit në Kosovë. Kompania Ukaj posedon fabrikën me siperfaqe 3000m2, salle d`exposition Ukaj me hapsirë 1500m2 moderne dhe me noile europiane. Mënyra e thjeshtë për thyerjen e skemës njëngjyrëshe të kuzhinës është përdorimi i pllakave shumëngjyrëshe, mozaikëve dhe ornamenteve interesante të qeramikës..

About the author